Bezwaardienst & contact

Wilt u juridisch advies inzake een probleem en/of conflict met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR), de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) of Rijkswaterstaat (RWS), dan kan een expert van de Bezwaardienst van Rijbewijsdienst u wellicht helpen. Wij raden u aan om altijd eerst zelf met de betreffende overheidsinstantie contact op te nemen voordat u ons inschakelt.

Heeft u al contact opgenomen met de betreffende dienst (CBR, RDW of RWS) dan kunt u contact opnemen met Rijbewijsdienst en zal een jurist u adviseren m.b.t. de betreffende kwestie. Neemt u contact op tijdens het spreekuur van Rijbewijsdienst, wekelijks op woensdagochtend tussen 9:30 en 10:30 uur via nummer 0900-0112 (€ 0,90/min.).

RDW bellen

Rijbewijsdienst biedt u de mogelijkheid om via één landelijk telefoonnummer contact op te nemen met de RDW. Het telefoonnummer van deze doorschakeldienst is 09067896789. U wordt dan voor € 0,90 per minuut, ook na doorverbinden, doorgeschakeld met de betreffende overheidsinstantie. Rijbewijsdienst is niet verbonden of aangesloten met de RDW, en opereert dus volledig onafhankelijk (daarvan).

Contactgegevens Rijbewijsdienst

Rijbewijsdienst is een geregistreerde en als zodanig beschermde handelsnaam van Teleconcern BV, KvK-nr. 56852363, email info@zaakrecht.nl.

Rijbewijsdienst / Teleconcern BV
Postbus 9
8440AA Heerenveen

Schuiven naar boven