RDW bellen?

De Rijksdienst voor het Wegverkeer, RDW, is (onder meer) gevestigd in Veendam. Het is, anders dan Rijbewijsdienst, een overheidsinstantie. De RDW is belast met de uitvoering van wettelijke regelingen, onder meer op het gebied van (weg)verkeer. Rijbewijsdienst is volledig onafhankelijk en onpartijdig, en daarom ook niet verbonden met of aangesloten bij de RDW. Rijbewijsdienst biedt u aan om via een doorschakeldienst in contact te komen met de RDW. De RDW kan immers al uw vragen over bijvoorbeeld wegverkeer, kentekens, het rijbewijs houden en rijbewijs halen beantwoorden.

Telefoonnummer

De RDW hanteert meerdere telefoonnummers voor verschillende vragen. Rijbewijsdienst maakt het u gemakkelijk: via één landelijk, centraal telefoonnummer komt u snel in contact met de juiste afdeling van de RDW. Wanneer u belt, verbindt doorschakeldienst Rijbewijsdienst u voor € 0,90 per minuut (ook na doorverbinden) door met de RDW via telefoonnummer 09067896789.

Wat zijn de openingstijden van dit telefoonnummer

De RDW is via bovengenoemd telefoonnummer van doorschakeldienst Rijbewijsdienst (Teleconcern BV) bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur op werkdagen (maandag t/m vrijdag).

Schuiven naar boven